Accu kwaliteit uitgelegd

Naast iPhone accu’s met de gelijke specificaties als de originele iPhone accu's, bieden wij ook accu's aan met een hogere accucapaciteit. In het BLOG van 5 januari 2022: Is een ‘high capacity’ accu een fabel? lees je er alles over.

Wij gebruiken OEM accu's. 
OEM staat voor Original Equipment Manufacturer en is een bedrijf dat producten levert voor een merkleverancier. (Bijvoorbeeld Apple)

iPhone accu cyclus
Om de kwaliteit te borgen van ingekochte accu’s worden deze opgeladen bewaard. (ca. 50% lading) Na verloop van tijd verliest de accu lading en zal moeten worden bijgeladen om de kwaliteit te kunnen blijven borgen. Dit conserveren van accu’s veroorzaakt gebruikscycli. Wij hebben om deze reden slechts een beperkt aantal accu’s op voorraad.

Op de onderstaande foto, zie je een iPhone XS accu welke wordt getest.
iPhone accu tester


Opmerking: Apple levert geen onderdelen aan de onafhankelijke reparateur*. Originele Apple onderdelen zijn daarom alleen verkrijgbaar bij Apple's eigen 'Genius' reparatie balies in Amsterdam, Haarlem en Den Haag of via een AASP (Apple Authorised Service Provider). 

* Apple biedt sinds 2020 nu ook de mogelijkheid om toe te treden tot de Independend Repair Programm. De onafhankelijke reparateur krijgt dan toegang tot originele schermen, accu's en tools. Garantie ontvangt de klant niet van Apple maar van de onafhankelijke reparateur. De onafhankelijk reparateur mag alleen buiten de garantie toestellen repareren. De prijzen liggen in lijn met de prijzen van de AASP. In Nederland hebben zich een handjevol bedrijven aangemeld.