Matthijs - 16/12/2017 om 14:50

Binnen het kwartier weer buitenstaan met nieuwe batterij, met lekker kopje koffie erbij. Auto voor de deur parkeren, zelf tijdstip kunnen bepalen: ik hoop het niet al te vaak te hoeven doen, maar ik weet wel waar ik een volgende keer weer heen ga.

Henk Wesselink - 05/12/2017 om 21:33

Peter heeft mijn iphone vanmorgen gerepareerd. De simkaartlezer maakte geen goed contact. Om 10 uur is Peter aan de klus begonnen. Ca. 20 minuten later kreeg ik de telefoon weer in handen en hij werkt weer alsof hij nieuw is. Ook na enig aandringen wilde Peter geen rekening maken. De reparatie was gratis. Het was ten slotte 5 december!!! Een half jaar geleden heeft Peter de accu vervangen. Na uitvoerig te hebben getest en gereset heeft hij op mijn aandringen de accu toch vervangen. Volgens hem was het na het resetten niet echt nodig en kon die weer een tijdje mee. Jammer dat die Iphones niet vaak stuk gaan. Ik kan het iedereen aanraden om bij kleine en grote problemen even bij Peter langs te gaan. Je bent dan zeker dat je telefoon weer als nieuw functioneert. En vandaag was de reparatie nog gratis ook.

Koen Roumen - 04/12/2017 om 10:18

Zaterdagochtend gebeld over een iPhone SE met een defect scherm. Kon diezelfde middag langskomen. Na 3 kwartier stond ik weer buiten met een werkende telefoon voor een keurige prijs, en met een gratis screenprotector. Ik ben helemaal tevreden en kom indien nodig zeker nog eens terug!

Richard - 11/07/2017 om 21:18

Ik heb mij IPhone 5s later repareren door Peter , het scherm was aardig beschadigd .
ik werd ontvangen met een lekker bakje koffie en onder een gezellig gesprek werd mijn telefoon vakkundig gerepareerd zelfs mijn aan/uit knop werkt weer , en ik heb een half jaar garantie . En door een aktie plaatste hij ook nog een glazen screen protector over mijn scherm . Peter bedankt je hebt er een klant bij die jou zeker gaat aanbevelen bij familie en vrienden .

Sunny Gardeur Fotografie - 01/07/2017 om 17:09

De telefoon was heel snel op zwart soms zelfs al na een half uurtje bij volledig opgeladen toestel.

Accu van iPhone was gaar .
Peter heeft me fantastisch goed geholpen top service en gezellig.

Als er iets anders is met je iPhone grote kans dat hij dat ook kan repareren .
gewoon eerst even Peter bellen.

Ton Neijenhuijs - 10/06/2017 om 11:33

iPad uit handen laten vallen, moest een keer gebeuren! Scherm aam diggelen, maar iPad zelf functioneerde nog. Hup, naar 30 minutes-repair. Reparatie duurde iets langer dan gedacht, maat de iPad doet het werkelijk weer fantastisch en wel met een nieuw scherm. Goede prijs-kwaliteit verhouding en toch maar snel een back-up gemaakt. Je weet maat nooit! Peter, bedankt voor de service.

Arjan - 04/04/2017 om 22:46

iPhone scherm stuk. Kundig en snel gerepareerd door 30-minutes-repair. Prettige communicatie en afhandeling. Geen gedoe met opsturen en tijdje zonder telefoon, klaar terwijl u wacht. Aanrader!

Ruben - 25/03/2017 om 21:36

Mijn iPhone was in het water gevallen. Peter van 30minutes-repair.nl heeft ons geweldig geholpen en de iPhone doet het weer prima. Vakkundig heeft hij een aantal componenten vervangen.
Ik ben zeer tevreden.

Ad Rietdijk - 17/02/2017 om 16:58

Had probleem met 5S. Soms al bij 33% batterij ging toestel uit. Afspraak gemaakt, 1 week geleden nieuwe batterij in Phone, klaar terwijl u wacht. Schema voor kalibreren meegekregen en instructies gevolgd. iPhone werkt nu weer prima, loopt langzaam leeg naar 1%. Ik ben zeer tevreden.

Harry Talens - 30/08/2016 om 20:54

iPhone 6 van mijn zoon was op de dag van de geboorte van zijn eerste dochter gevallen in het ziekenhuis. Scherm stuk. Paniek. Om kwart over vijf gebeld. Om goed zes uur kon een trotse opa weer wen goedwerkende telefoon teruggeven. Hulde!!!

Anya van Holten - 20/08/2016 om 17:53

wat een verademing ,,niet uren wachten tot je aan de beurt bent, maar afspraak online gemaakt,,er werd al op me gewacht met thee/koffie door een bijzonder aardige man,,en hij had de reparatie in 45 minuten klaar! Een aanrader bij een kapotte telefoon!
En gratis parkeerruimte voor de deur!

Mark - 20/08/2016 om 13:00

Mijn nichtje had haar net nieuwe iPhone laten vallen met als resultaat een barst in het scherm. Dit moest natuurlijk snel opgelost worden en heb toen 30minutes-repair.nl gebeld.

Peter had het scherm op voorraad en ik kon dezelfde avond nog langskomen. Na een zeer zorgvuldige en vakkundige reparatie was de iPhone weer helemaal als nieuw.

Peter bedankt voor de reparatie en de flexibiliteit namens mij en natuurlijk mijn nichtje.

 
Pagina 1 van 1