Accu melding vanaf de iPhone XR

Bij een accuvervanging van een iPhone XR, XS, 11, SE 2020 en recentere modellen, wordt de onderstaande pop-up getoond:iPhone accu waarschuwing

Dit betreft een melding gelijk aan de melding bij printerfabrikanten om consumenten te bewegen ‘originele’ producten af te nemen bij de merkleverancier.

Testen hebben aangetoond dat de melding ook zichtbaar wordt wanneer er een originele Apple accu wordt geplaatst. Het enige verschil tussen accu’s bij onafhanlkelijke reparateurs en de accu’s welke door Apple of gecertificeerde Apple bedrijven worden geplaatst is dat zij de pop-up kunnen deactiveren waardoor ook de conditie van de accu weer kan worden uitgelezen.

De melding blijft 4 dagen staan op het toegangsscherm en 15 dagen in de instellingen app. Na deze periode nestelt de melding zich onder ‘batterijconditie’.

De melding heeft GEEN invloed op de prestaties van de iPhone.

Sinds de iPhone 11 is Apple nog een stap verder gegaan. Het aantal op- ontladingen kan niet meer worden gereset na vervanging van een accu waardoor het lijkt dat de klant een oude accu krijgt.
Hier is een oplossing voor bedacht. Ga naar mijn Facebook item van 27 augustus 2021 voor uitgebreide informatie.Heb je vragen, reageer dan op dit blog of stuur een mail aan info@30minutes-repair.nl t.a.v. Peter.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom aan de Vriezenbeltstraat nummer 14.

De openingstijden vind je op de homepagina.

Wil je direct een afspraak maken voor reparatie dan kan dit éénvoudig met SimplyBook.me de online reserveringsagenda.

TIP: Onder 'Lees meer (V)' vind je specifieke reparatie informatie
! (O.a. reparatieduur en wat er wel/niet kan bij specifieke iPhone modellen).

Online reserveringsagenda

 
      12-02-2020 16:12     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.