Wanneer je reclame wilt maken voor je bedrijf, dan kan je dit doen door ook je website en/of je mailadres te vermelden.

Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG)
Wij hebben een verwerkersovereenkomst met CCVshop de host van deze website. Wens je je review te verwijderen, laat het ons even weten en we verwijderen jouw recencie.

Ruben - 25/03/2017 om 21:36

Mijn iPhone was in het water gevallen. Peter van 30minutes-repair.nl heeft ons geweldig geholpen en de iPhone doet het weer prima. Vakkundig heeft hij een aantal componenten vervangen.
Ik ben zeer tevreden.

Ad Rietdijk - 17/02/2017 om 16:58

Had probleem met 5S. Soms al bij 33% batterij ging toestel uit. Afspraak gemaakt, 1 week geleden nieuwe batterij in Phone, klaar terwijl u wacht. Schema voor kalibreren meegekregen en instructies gevolgd. iPhone werkt nu weer prima, loopt langzaam leeg naar 1%. Ik ben zeer tevreden.

Harry Talens - 30/08/2016 om 20:54

iPhone 6 van mijn zoon was op de dag van de geboorte van zijn eerste dochter gevallen in het ziekenhuis. Scherm stuk. Paniek. Om kwart over vijf gebeld. Om goed zes uur kon een trotse opa weer wen goedwerkende telefoon teruggeven. Hulde!!!

Anya van Holten - 20/08/2016 om 17:53

wat een verademing ,,niet uren wachten tot je aan de beurt bent, maar afspraak online gemaakt,,er werd al op me gewacht met thee/koffie door een bijzonder aardige man,,en hij had de reparatie in 45 minuten klaar! Een aanrader bij een kapotte telefoon!
En gratis parkeerruimte voor de deur!

Mark - 20/08/2016 om 13:00

Mijn nichtje had haar net nieuwe iPhone laten vallen met als resultaat een barst in het scherm. Dit moest natuurlijk snel opgelost worden en heb toen 30minutes-repair.nl gebeld.

Peter had het scherm op voorraad en ik kon dezelfde avond nog langskomen. Na een zeer zorgvuldige en vakkundige reparatie was de iPhone weer helemaal als nieuw.

Peter bedankt voor de reparatie en de flexibiliteit namens mij en natuurlijk mijn nichtje.

Pagina 2 van 2