promiz serviceproducten

Met de 'promiz' serviceproducten bieden wij producten aan die hun kwaliteit hebben bewezen.

Kies de lader die bij je iPhone en je wensen past. Wij bieden DUAL laders aan met één USB-A en één USB-C aansluiting. Gebruik je beide aansluitingen gelijktijdig dan daalt het wattage bij de 20 watt uitvoering naar 15 watt en bij de 65 watt uitvoering naar 45 watt.

Gecertificeerde MFi kabels herken je aan het onderstaande logo op de verpakking. Gebruik je geen gecertificeerde MFi kabel dan beschadigt de communicatiechip op het moederbord waardoor je iPhone niet meer herkend wordt door iTunes evenals aangesloten accessoires en/of de laadkabel. Een moederbordspecialist moet de communicatiechip dan vervangen, waarbij de vraag rijst of dit überhaubt nog zinvol is... Mijn dringende advies, gebruik een gecertificeerde MFi lightning kabel.

MFI gecertificeerd logo

Tip: Jouw iPhone bepaalt hoe snel een iPhone wordt opgeladen en niet de oplader!
Het kopen van een snellader van 100 Watt heeft dus geen enkele zin. Meten is weten en marketing is ook een vak!

promiz - snelladers en kabels

Transparante backcovers
Bij onze transparante backcovers zijn de hoeken extra verstevigd en aan de boven- en onderzijde iets verhoogd waardoor bij een val de kans kleiner wordt op glasbreuk. Zeker wanneer je de backcovers combineert met de glazen screenprotectors van 'impact' die naadloos aansluiten op de serviceproducten van 'promiz'.

Bedieningsknoppen transparante backcovers
De bedieningsknoppen bij de transparante backcovers zijn een los onderdeel van de backcover waardoor de knoppen van jouw iPhone direct reageren én met minimale druk.
Bewaar jij je (bank)pasje in jouw backcover, dan is deze backcover niet voor jou geschikt! Doordat de iPhone omhoog wordt gedrukt door de (bank)pas liggen de backcover knoppen niet meer in lijn met de knoppen van je iPhone.

Het is überhaubt geen goed idee om je (bank)pas in je backcover te bewaren. De bescherming van je iPhone gaat hierdoor namelijk grotendeels verloren. De producten zijn gemaakt om strak om je iPhone te sluiten zodat naast stoot- en valschade ook je iPhone optimaal wordt beschermd tegen vocht.promiz accessoires - hoesjes en backcovers

© Alle rechten voorbehouden - Phones-enzo