iPhone LED scherm kwaliteiten

3 LED kwaliteiten:

- OEM
- High Copy
- PREMIUM High Copy
(iPhone SE (2020) en de 8 serie)

High Copy schermen zijn er in verschillende subkwaliteiten.

OEM staat voor Original Equipment Manufacturer en is een bedrijf dat producten levert voor een merkleverancier. (Bijvoorbeeld Apple)


OEM onderdelen zijn kwalitatief gelijk aan de originele onderdelen van Apple. 

Opmerking: Apple levert geen onderdelen aan de onafhankelijke reparateur (zgn. 3e partijen). Originele Apple onderdelen zijn daarom alleen verkrijgbaar bij Apple's eigen 'Genius' reparatie balies in Amsterdam, Haarlem en Den Haag of via een AASP (Apple Authorised Service Provider). 

iPhone LED schermkwaliteiten 


 


Verschil (PREMIUM) High Copy en OEM iPhone schermen

 

Verschil OEM versus (PREMIUM) High Copy AAA schermkwaliteit


In het BLOG onderwerp van 5 november 2019 gaan we uitgebreidt in op het effect van een gepolariseerde zonnebril.
 

In-Cell schermkwaliteit

De plaatsing van een In-Cell kwaliteit scherm voor de iPhone 8 serie, de XR, 11 en de SE 2020 (2e generatie) is alleen mogelijk wanneer de EEPROM code bekend is. Deze code bevindt zich op het originele iPhone scherm. Heb je een iPhone met een On-Cell kwaliteit scherm dan kan er alleen een On-Cell kwaliteit scherm worden teruggezet. In het geval van de iPhone 8 serie, de XR, 11 en de SE 2020 (2e generatie) kan de True Tone* functionaliteit dan niet worden hersteld.


*Automatische kleur- en helderheidsaanpassing.

Opmerking: De EEPROM code is ook te achterhalen indien de originele selfiecamera nog aanwezig is én het toestel toegangkelijk/unlocked is.