Schermvervanging vanaf de iPhone 11 Als je vaker mijn BLOG leest weet je dat Apple softwarematige versleutelingen aanbrengt in de hardware waardoor reparaties door niet gecertificeerde Apple bedrijven worden bemoeilijkt.
Vanaf de iPhone 11 uit 2019* (iOS 15.0 en nieuwer) heeft Apple een gelijksoortige schermversleuteling bedacht zoals ook wordt gebruikt bij de accu sinds de iPhone XR.

* De SE 2020 en SE 2022 maken gebruik van het scherm van de iPhone 8 uit 2017. Dit scherm was nog niet gecodeerd vandaar dat deze toestellen de uitzondering op de regel zijn en geen scherm pop-up tonen.


Testen hebben aangetoond dat een origineel iPhone-scherm dezelfde melding triggert. Het enige verschil is dat Apple en gecertificeerde Apple bedrijven de apparatuur hebben om de melding te deactiveren.

De melding is de eerste 4 gebruiksdagen zichtbaar op het toegangsscherm en onder instellingen is dit de eerste 15 dagen. Na deze periode is de melding alleen nog zichtbaar onder info.

De melding heeft geen (negatieve) invloed op de werking van het scherm!

iPhone 11 en 11 Pro scherm pop-up


Op al onze schermkwaliteiten ontvang je 12 maanden garantie.
NB: Apple biedt op al haar reparaties 90 dagen (3 maanden) garantie. (Zie punt 6).

In het BLOG van
3 april 2021 lees je alles over de True Tone functie.


In het BLOG van 1 juli 2021 leg ik je de verschillen uit tussen een LED en een OLED scherm. (OLED - iPhone X, XS (Max), 11 Pro (Max), de 12, 13 en 14 serie en toekomstige modellen).

Heb je vragen, reageer dan op dit blog of stuur een mail aan info@30minutes-repair.nl t.a.v. Peter.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom aan de Vriezenbeltstraat nummer 14 in Deventer.

De openingstijden vind je op de homepagina.


Wil je direct een afspraak maken voor reparatie dan kan dit éénvoudig met SimplyBook.me de online reserveringsagenda.

TIP: Onder 'Lees meer (V)' vind je specifieke reparatie informatie! (O.a. reparatieduur en wat er wel/niet kan bij specifieke iPhone-modellen).


SimplyBook.me - online reserveringssysteem
      02-10-2021 12:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.